OP AFSPRAAK

Dagelijks kan u op afspraak terecht bij de dokters. U kan een afspraak maken via de website of telefonisch. Ziet u online geen vrije afspraken meer staan, geef ons dan een belletje - best id vroege VM - om te overleggen, waar we u tóch nog kunnen inplannen.

VRIJE CONSULTATIES

Sinds Covid-19 zijn er tot nader order geen vrije raadplegingen meer.
.

HUISBEZOEK

Binnen de praktijk zijn de omstandigheden voor onderzoek en behandeling ideaal. Daarom raden wij u aan om indien mogelijk op consultatie te komen. Op de raadpleging wordt u sneller en efficiënter gediend.

Patiënten: Een afspraak maken

Er zijn twee manieren om een afspraak te maken: Als u niet kan komen, gelieve dan telefonisch zo snel mogelijk uw afspraak te annuleren. Zo geeft u iemand anders de kans nog gezien te worden. Om een vlotte consultatie te verzekeren rekenen we +/-15 minuten per consultatie. Indien u met 2 personen komt, gelieve dan ook 2 opeenvolgende afspraken te maken. Zo loopt de wachttijd voor de volgende patiënt niet onnodig uit.

Vertegenwoordigers: Een afspraak maken

De afspraak als vertegenwoordiger gaat door met de 3 dokters samen.

Door tijdsdruk vragen we volgende punten te respecteren :

1/ Vertegenwoordigers van voedingssupplementen en fytotherapie : Graag maar 1x/jaar een afspraak

2/ vertegenwoordigers van klassieke medicatie : Graag maar 2 (-3) x/jaar  een afspraak, tenzij er effectief nieuwigheden zijn.

 

Dank om dit te respecteren.

 

Maak zelf online uw afspraak als vertegenwoordiger